top of page

Over ons

Het verhaal van Unicell gaat al meer dan 20 jaar terug. Sindsdien is ons bedrijf zich blijven ontwikkelen en innoveren tot een gevestigde waarde in de babybranche.


Unicell is een groothandel actief in de verkoop van babyartikelen aan babyspeciaalzaken. 
Door de jaren heen specialiseerden we ons voornamelijk in het slaapgebeuren. In dit kader staat ons huismerk ‘Mythos’ voor een groot assortiment kwaliteitsmatrassen en toebehoren. Mythos Wash Cotton, Wash Cotton Tencel en Tamaris zijn ondertussen een begrip voor jonge ouders. 


De combinatie tussen jaren ervaring en het steeds nastreven en controleren van kwaliteit, maakt het voor Unicell mogelijk om ook andere gerenommeerde merken aan het assortiment toe te voegen. Daarbij staan prijs, kwaliteit, innovatie en duurzaamheid centraal. Wij zoeken en selecteren de beste merken voor onze klanten, rekening houdend met de steeds veranderende markt en customer needs. In onze relatie met klanten dragen wij betrouwbaarheid en flexibiliteit hoog in het vaandel. 

Het hart van ons bedrijf is gevestigd in Sint-Niklaas, waar ons team zich dagelijks op logistiek-, administratief- en marketing vlak inzet om u de beste service te verlenen. Daarnaast zijn klanten altijd welkom om onze showroom in Trade Mart Brussels te bezoeken. 


Uit passie en liefde voor deze branche, doen wij er alles aan om het dagelijkse leven met baby’s en kindjes zo veilig, comfortabel, leuk en gemakkelijk mogelijk te maken.


Unicell … ‘For your Special One’

A (1).png

Onze merken

bottom of page